Swatch en BAPE(R) lanceren gezamenlijke collectie

Tokio, juni 2019 - A BATHING APE® is ongetwijfeld een van de meest legendarische streetwear merken. Swatch kondigt met trots een samenwerking met BAPE® aan met de lancering van een gelimiteerde oplage van zes horloges. Deze samenwerking brengt straatcultuur samen met de innovatieve Zwitserse manier van horloges maken.

Het in 1993 opgerichte A BATHING APE® – ook wel bekend als BAPE® – wordt gerekend tot een van de allereerste échte streetwear merken en gezien als een grensverleggend label binnen de straatcultuur. Swatch en BAPE® tonen hun liefde voor een geglobaliseerde wereld met de lancering van zes nieuwe horloges in gelimiteerde oplage, die ze opdragen aan hun favoriete (wereld)steden en aan de wereld als geheel. Bern, Londen, New York City, Parijs, Tokio en de rest van de wereld: Here we come!

Swatch en BAPE(R) lanceren gezamenlijke collectieSwatch en BAPE(R) lanceren gezamenlijke collectieSwatch en BAPE(R) lanceren gezamenlijke collectie

De nieuwste productlijn SWATCH BIG BOLD, een opvallend exemplaar met een in het oog springende horlogekast met een doorsnee van 47 mm, vormt een gewaagd canvas voor deze collectie met gelimiteerde oplage. De zes modellen beschikken over een nieuw ontworpen en karakteristiek BAPE®-camouflagepatroon met het Ape Head-logo op de kleine wijzer en het onderste deel van de horlogeband. Tegelijkertijd herinnert het geaccentueerde Swatch-logo aan het debuut van de horlogemaker in de jaren 1980. De vijf stadshorloges zijn genummerd en in gelimiteerde oplage van 983 of 1993 exemplaren verkrijgbaar, waarbij beide getallen een eervolle verwijzing zijn naar het geboortejaar van elk merk. Samen met het zesde model BIG BOLD BAPE The World zal deze collectie met gelimiteerde oplage grote persoonlijkheden aanspreken door de wereld, diversiteit en tijd te vieren.

De Swatch x BAPE® collectie is momenteel exclusief Japan verkrijgbaar, maar vanaf 15 juni ook wereldwijd verkrijgbaar in de Swatch winkels en de Swatch online shop. De adviesverkoopprijs van de Big Bold BAPE horloges is EUR 135.

Voor meer pers- en beeldmateriaal ga je naar de Swatch x BAPE pressroom.

Swatch en BAPE(R) lanceren gezamenlijke collectieSwatch en BAPE(R) lanceren gezamenlijke collectieSwatch en BAPE(R) lanceren gezamenlijke collectie

ABOUT SWATCH

www.swatch.com

ABOUT BAPE®

Situated in the heart of Tokyo, one of the leading fashion hubs of the world, Nowhere Co., Ltd. strives to introduce Japanese fashion culture to the world. Since the establishment of A BATHING APE® in 1993, it has remained as a symbol of street fashion for 26 years. Thus far, it has produced iconic design items, original patterns and character such as "APE HEAD", "BAPE® CAMO", "BAPE STA™", "SHARK HOODIE" and "BABY MILO®" etc. It has now expanded into Mens', Ladies and Kids line and is carried throughout stores in Japan and also sold in US, UK, HK, China and various Asian countries. It is well known globally and highly supported by a wide range of fashionistas.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN