• Home
  • Press
  • Fashion
  • Scotch & Soda Kids Collectie SS25

Scotch & Soda Kids Collectie SS25

PRESS RELEASE
Door Press Club

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

SS25 Kids Collectie Credits: Scotch & Soda

Het Nederlandse modemerk Scotch & Soda, dat vorig jaar is overgenomen door de Amerikaanse firma United Legwear, introduceert deze zomer zijn allereerste eigen kindercollectie onder het nieuwe eigenaarschap. United Legwear, bekend als eigenaar van gerenommeerde merken zoals Skechers en Lemon, zet hiermee een stap in de Nederlandse en internationale modewereld.

SS25 Kids Collectie Credits: Scotch & Soda

De nieuwe collectie, die zich richt op jongens en meisjes van 4 tot 16 jaar, valt op door zijn vrolijke kleuren en frisse uitstraling. Voor de meisjes zijn er kleurrijke denim items ontworpen, terwijl de jongens kunnen kiezen uit diverse gekleurde prints. De combinatie van speelse kleuren en ontwerpen maakt deze collectie toegankelijk voor elke jonge modeliefhebber. Daarnaast heeft Scotch & Soda zich gericht op het creëren van aantrekkelijke prints en het bieden van betaalbare mode. De verkoopprijzen zijn scherp: met polo verkoopkosten van €35, denim items voor €89, en een T-shirt voor €29.

SS25 Kids Collectie Credits: Scotch & Soda

Wintermans Agenturen

Wintermans Agenturen, een agentuur gespecialiseerd in high-end kinderkleding, is trots om deel uit te maken van deze introductie. Opgezet in 1989, Wintermans Agenturen werkt inmiddels met een ervaren verkoopteam en heeft samenwerkingen met diverse merken, wat bijdraagt aan de voortdurende groei en het succes van het bedrijf.

Scotch & Soda
SS25