SALLE PRIVÉE : zonnenbrillen voor mannen & vrouwen

SALLE PRIVÉE is een luxe label dat mannen de gelegenheid biedt er stijlvol uit te zien, elke dag, zonder moeite. Het onconventionele label – ontstaan uit een personal journey in style door de visionaire Nederlandse ontwerper Patrick Munsters – conformeert zich niet aan de seizoenen. Elk kledingstuk bezit zijn eigen tijdloze relevantie, passend bij de unieke stijl van iedere man van nu.

De collectie waarborgt de beste kwaliteit en draagbaarheid, en representeert het meesterschap van Italiaans maatwerk. Geheel in lijn met de esthetische visie van het label en de overtuiging dat een eigentijdse lifestyle zich niet beperkt tot kleding alleen, cureert SALLE PRIVÉE tevens een collectie high-end accessoires en een parfumlijn.

SALLE PRIVÉE : zonnenbrillen voor mannen & vrouwen

Zonnenbrillen

De accessoires bestaan uit riemen, stropdassen, schoenen en een lijn met high-end zonnebrillen. De zonnebrillen worden in Italië met de hand gemaakt en zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. In samenwerking met een van de beste fabrikanten ter wereld werd er een unieke collectie van acht stijlvolle zonnebrillen ontwikkeld, verkrijgbaar in diverse kleuren. Alle modellen hebben glazen die door Carl Zeiss Vision geproduceerd zijn.

SALLE PRIVÉE : zonnenbrillen voor mannen & vrouwen

De gehele lijn is zowel online als in de winkel op de Cornelis Schuytstraat 9 in Amsterdam te verkrijgen.

Prijs: vanaf € 280,-

www.salle-privee.com

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN