Pepe Jeans FW19 Kids | Terug naar het erfgoed van het merk

Pepe Jeans London AW19 Kids

In de juniorcollectie brengt Pepe Jeans London dit najaar stad en platteland bij elkaar. Warmte en behaaglijkheid zijn daarin de sleutelwoorden.

Eerbetoon aan de iconische erfenis

De collectie is een kleurrijke mix van breisels, gestikte jassen, ruitblouses en hoody’s, tops met rits en kleding met grappige folkloristische elementen. Met klassieke logo’s en motieven is het een eerbetoon aan de iconische erfenis van het merk Pepe Jeans London en de collectie heeft bovendien een avontuurlijke uitstraling. Pepe Jeans London heeft zich immers altijd al laten inspireren door het veelzijdige karakter en het erfgoed van Londen en brengt de twee hier bij elkaar in een collectie die ook een knipoog is naar het buitenleven.

Pepe Jeans FW19 Kids | Terug naar het erfgoed van het merk

Retro touch

Stijl en inhoud komen samen in praktische kledingstukken. Daarbij kan gedacht worden aan basics voor buiten, zoals fleecetruien met rits die niet alleen een charmante retro touch hebben, maar er bovendien voor zorgen dat de kinderen van Pepe Jeans London het altijd lekker warm hebben.

Pepe Jeans FW19 Kids | Terug naar het erfgoed van het merkPepe Jeans FW19 Kids | Terug naar het erfgoed van het merk

Footwear

De werelden van après-ski, het basketbalveld, de jaren 90 en het racecircuit komen allemaal samen voor een reeks ontworpen modellen die leuk, kleurrijk en praktisch zijn. Voor de meisjes wordt de trend van chunky zolen vertaald in een nieuwe hardloopschoen, terwijl snowboots gezellig zijn met verbeterde ontwerp-technologie. Onder de unisex-stijlen vind je een retro basketbal-sneaker, een throwback naar de jaren 90 met een old-school Pepe-logo op de zijkant.

Pepe Jeans FW19 Kids | Terug naar het erfgoed van het merk
 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN