Nieuw merk: REVOLTE, tijdloze schoenen voor de echte rebels

Eindhoven, februari 2019 -Bij de naam REVOLTE denken veel mensen meteen aan extreem, extravagant en rebellerend tegen de gevestigde orde. Maar tegenwoordig is de ware rebellie juist tégen de wegwerpmaatschappij! Bij REVOLTE footwear lopen we níet met iedere trend mee, maar tegen de stroom in, met tijdloze, hoogwaardige sneakers die je jarenlang kunt dragen. Al onze modellen zijn gemaakt van hoogwaardig leder en ook met leder gevoerd. REVOLTE streeft ernaar om hoge kwaliteit essentials te maken voor een nette, eerlijke prijs. Dit is mogelijk door jarenlange ervaring en een netwerk van vertrouwde fabrikanten. En deze stabiele formule voor groei is succesvol; intussen zijn we verkrijgbaar in zo’n 60 winkels en groeien we ook door buiten Nederland.

FOR REBELS

Nieuw merk: REVOLTE, tijdloze schoenen voor de echte rebels

De schoenen in de REVOLTE-collectie worden vernoemd naar rebels. De Jagger en de Kim zijn de bestsellers van SS19 en zijn te herkennen aan de iconische ‘R’ van het merk. REVOLTE wilt de consumenten inspireren om de rebel in zichzelf te vinden; “Iedereen heeft een stem, iedereen heeft REVOLTE in zich. De een protesteert tegen onrechtvaardigheid, de ander tegen ongelijkheid of een andere urgente kwesties die op dit moment spelen. We willen verandering!” Inspiratie voor de eerste campagne komt dan ook van de Franse protestposters uit de vorige eeuw.
In samenwerking met Studio Zeedauw zijn protestposters ontwikkeld die op een ambachtelijke drukpers zijn gedrukt. Deze unieke protestposters zijn binnenkort te zien in alle verkooppunten en worden verkocht via de webshop.

AW1920
GOODYEAR WELTED HERENLIJN

Nieuw merk: REVOLTE, tijdloze schoenen voor de echte rebels

Voor het nieuwe winterseizoen AW1920 brengt REVOLTE naast de sneaker collectie ook een luxe goodyear welted herenlijn, het toppunt van duurzaamheid. Deze schoenen hoeven als de zool is versleten niet weggegooid te worden, maar kunnen worden gerepareerd. REVOLTE brengt ze voor een eerlijke prijs, om te laten zien dat kwaliteit ook betaalbaar kan zijn.

ABOUT

REVOLTE is opgericht door Etienne Aarts en Philippine Kaiser, beiden hebben jarenlange ervaring in design, productontwikkeling en sales en marketing bij grote internationale (schoenen)labels die zich vaak juist richtten op fast fashion. Daarom vonden zij dat het anders moest: ze willen vooral mode maken die blijft, waarbij ze als designers uitgedaagd worden over elke lijn zorgvuldig na te denken. Het hoofdkantoor en showroom van REVOLTE is dan ook gevestigd in de design capital van Nederland, Eindhoven. Daar wordt op het terrein van Piet Hein Eek, te midden van verschillende design disciplines gewerkt aan de nieuwe collecties en verdere groei van REVOLTE. De Belgische showroom van REVOLTE is te vinden op de Trade Mart in Brussel.

Nieuw merk: REVOLTE, tijdloze schoenen voor de echte rebels

Website: www.revoltefootwear.com
Instagram: www.instagram.com/revoltefootwear

Nieuw merk: REVOLTE, tijdloze schoenen voor de echte rebelsNieuw merk: REVOLTE, tijdloze schoenen voor de echte rebelsNieuw merk: REVOLTE, tijdloze schoenen voor de echte rebelsNieuw merk: REVOLTE, tijdloze schoenen voor de echte rebels

Beeld: Revolte. Credit: Beeldbaas

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN