Nederlandse kunstenaar Pieter Ceizer lanceert internationale UT t-shirt collectie met UNIQLO

UNIQLO lanceert UT Pieter Ceizer collectie op 24 januari 2019

T-shirts en sweaters met designs van Nederlandse artiest

De speciale UT-lijn toont de grafische ontwerpen en typografie van de kunstenaar Pieter Ceizer. De collectie, exclusief ontworpen voor UNIQLO en getiteld "No Worries Club", bestaat uit t-shirts en sweaters die de vrije en positieve geest van Pieter Ceizer belichamen. Items voor zowel volwassenen als kinderen zijn beschikbaar vanaf 24 januari 2019 in UNIQLO-winkels en online op www.uniqlo.com.

Pieter Ceizer is een Nederlandse kunstenaar en typograaf, die inmiddels in Parijs woonachtig is. Zijn werk varieert van een minimalistisch scenario tot dynamische en kleurrijke abstracte composities. Ceizers slimme spel van geschreven woorden zorgt voor een uitgebalanceerde mix van humor, poëzie en ‘empowerment’. Exclusief voor UNIQLO ontwierp Ceizer de 'No Worries Club'-collectie, die een vrije geest en positiviteit viert.

Nederlandse kunstenaar Pieter Ceizer lanceert internationale UT t-shirt collectie met UNIQLONederlandse kunstenaar Pieter Ceizer lanceert internationale UT t-shirt collectie met UNIQLO

Over UT

Een T-shirt onthult de persoonlijkheid en waarden van de drager. Een uitstekende manier om je identiteit te uiten, weerspiegelt het wie je bent, waar je vandaan komt, welke stijl je mooi vindt door wat je op je T-shirt wilt laten zien. Met andere woorden, het T-shirt is een hulpmiddel voor persoonlijke expressie. Dat is de reden waarom UT zich inzet voor het zorgvuldig selecteren van culturele projecten over de hele wereld die de kloof overbruggen tussen tijdperken en genres, zoals werken van opkomende kunstenaars, stripfiguren of populaire merken. Door ons unieke selectieproces ontwerpen we steeds nieuwe modellen om authentieke T-shirts aan de wereld te kunnen bieden.

Nederlandse kunstenaar Pieter Ceizer lanceert internationale UT t-shirt collectie met UNIQLO
 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN