• Home
  • Press
  • Fashion
  • Let's rock met 20 jaar IKKS women

Let's rock met 20 jaar IKKS women

PRESS RELEASE
Door Press Club

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

DE CAPSULE DIE 20 JAAR IKKS WOMEN VIERT!

Het jaar 2019 is een belangrijk jaar voor IKKS. Na de bekendmaking van de nieuwe muze Laetitia Casta, viert het merk 20 jaar IKKS WOMEN met een speciale capsule collectie bestaande uit 20 iconische stukken en exclusieve tassen.

Rock is an attitude
Al 20 jaar staat de mantra #LESESPRITSLIBRES hoog in het vandaal bij IKKS. Meer dan ooit waait er een rock-sfeer door IKKS en dat wil het merk steeds sterker tot uiting laten komen. Speciaal voor deze mijlpaal is de ontwerpstudio van IKKS WOMEN in de archieven van het merk gedoken om een capsule te creëren die doordrongen is van het originele rock DNA van het merk.

"Rock Is An Attitude in de kledingsstukken van IKKS. Als een ode aan de vrijheid, laat deze capsule de silhouetten prachtig uitkomen en worden persoonlijkheden uitvergroot" Aldus Marianne Dreuilhe, Stijl-Director van IKKS WOMEN

20 iconische stukken
De capsule collectie heeft een ultravrouwelijke rocksfeer met daarin tijdloze leren stukken die een echte rock attitude geven. Daarnaast zijn er ook accessoires met een dierenprint en de onvermijdelijke military look die kenmerkend zijn van het merk.

OVER IKKS

Sinds zijn eerste collectie in 1987 eist het premium confectiemerk IKKS zijn vrijheid van expressie op rond drie stilistische pijlers. De Urban Rock ademt een eigenzinnig karakter uit door stukken in leer, radicaal zwart en wilde prints. De Military-stijl keert op creatieve wijze terug naar de kaki-tinten en tekent voor echte musthaves, en we zien ook veel denim in de collecties. Sinds 2012 is er een gamma lederwaren en accessoires dat de uitdaging aangaat om een lijn te bieden die zowel betaalbaar is als aantrekkelijk. In 2018 versterkt IKKS zijn vrijheids-DNA met een nieuw Mantra: Les Esprits Libres

20 jaar IKKS women
IKKS
IKKS Women
Press Club
Press Release