“Lady is a Champ” & Other Stories presenteert een collectie in teken van van female empowerment met multitalent Sandra Andreis

Maandag 9 september 2019. & Other Stories lanceert een speciale capsule collectie in samenwerking met de multigetalenteerde actrice Sandra Andreis. Zangeres en actrice Sandra Andreis staat bekend om het iconische nummer “Lady is a tramp”. De kern van dit nieuwe verhaal van & Other Stories zijn de vijf klassieke nummers van de zingende actrice, waaronder het nummer “Lady is a tramp”, waarin dames worden aangemoedigd om nooit uit te gaan van de norm, en vooral trouw te blijven aan zichzelf en aan hun eigen normen en waarden.

Speciaal voor & Other Stories heeft Sandra Andreis haar meest bekende en geliefde soundtrack opnieuw herschreven “The Lady is a Tramp” en veranderd in “Lady is a Champ”, een empowerend manifest voor de moderne vrouw, als fashion story die vertelt dat als je van iets houdt, het ook onderdeel wordt van je persoonlijkheid.

“Voor mij is een champ iemand die zichzelf durft te zijn, andere vrouwen steunt en uitkomt voor haar eigen normen, waarden en smaak. Het project gaat niet over de liederen maar juist om de geldende norm altijd te bevragen en je eigen ruimte te claimen. Ik hoop met deze boodschap vrouwen aan te moedigen om trots op zichzelf te zijn en om te zijn wie ze willen zijn,” zegt Sandra Andreis.

“For me a champ is someone who dares to be herself, who supports
other women and stands up for
what she loves.”

“Lady is a Champ” & Other Stories presenteert een collectie in teken van van female empowerment met multitalent Sandra Andreis“Lady is a Champ” & Other Stories presenteert een collectie in teken van van female empowerment met multitalent Sandra Andreis

Dit verhaal van Sandra Andreis toont een 14-delige ready-to-wear collectie. De collectie bestaat uit een range van karakteristieke, doch sculptuur achtigejurken tot hedendaagse powersuits. In de collectie vermengen masuline met feminiene elementen, waardoor de items in iedere garderobe thuispassen en iedere gardrobe versterken.

Deze collectie bevat onder andere een blazer van €159, een broek van €99 samen met een jurk van €99, een blouse van €79 blouse en een jas van €199. Deze collectie zal vanaf heden verkrijgbaar zijn in de & Other Stories winkels en op stories.com.

Over Sandra Andreis

Artiest Sandra Andreis is, naast dat men haar als zangeres kent, ook bekend als een Zweedse actrice in de bekende film The Reunion (Venice Film Festival Award) en is zij de zangeres achter de nummers van de serie The Sandhamn Murders. Daarnaast heeft ze met veel Zweedse bands samengewerkt als achtergrondzangeres, maar staat ze ook vaak solo op verschillende podia in Stockholm. Naast de mode-collectie die ze samen met & Other Stories ontworpen heeft, heeft Sandra Andreis ook een debuut album uitgebracht genaamd Raising My Standards, in samenwerking met de Zweedse producer en songwriter Henrik Jonzon (Janice, Naomi Pilgrim, Miriam Bryant). Het album bevat onder andere veranderingen in de meest geliefde liedjes van nu.

Over & Other Stories

& Other Stories is gestart in maart 2013 en biedt vrouwen een breed scala aan schoenen, tassen, accessoires, beauty en ready-to-wear aan. Ateliers in Parijs, Stockholm en Los Angeles ontwerpen gevarieerde fashion- en beautycollecties met veel aandacht voor detail en kwaliteit. Klanten kunnen er van alles vinden, van vrouwelijk en eclectisch, strak en op maat gemaakt tot vrijgevochten en glamourous. De winkels van & Other Stories zijn te vinden in Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Koeweit, Luxemburg, Nederland, Polen, Qatar, Zuid-Korea, Spanje, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten.

Parijs

De ontwerpen uit Parijs belichamen op een hedendaagse manier de romantische kant van het iconische Franse meisje.

Los Angeles

De collecties in Los Angeles symboliseren het zelfvertrouwen, de creativiteit en de manier van leven of the California girl.

Stockholm

De ontwerpen uit Stockholm onthullen de eigentijdse kijk van de pragmatische visie op design uit Scandinavië.

& Other Stories werd in 2010 opgericht door een kleine groep creatieven en ontstond vanuit de wens om vrouwen de vrijheid van meningsuiting te geven via één merk.

 

Related Products

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN