• Home
  • Press
  • Fashion
  • Kipling lanceert Frozen collectie

Kipling lanceert Frozen collectie

PRESS RELEASE
Door Press Club

bezig met laden...

Fashion

Kipling lanceert op 4 oktober een speciale capsule collectie ter ere van Disney's langverwachte film "Frozen 2", die op 28 november wereldwijd in theaters verschijnt.

De collectie omvat een selectie van rugzakken, handtassen, schoudertassen, buidels, pennenzakken en sleutelhangers met verzamelobjecten. De items bevatten mystieke prints en de geliefde personages Anna, Elsa, Olaf en Sven op en prints die aansluiten bij de Scandinavische setting van de film.

Hoofdontwerpster Christine Lee legt uit hoe de collectie tot stand is gekomen: “Tijdens het ontwerp proces heeft ons team een collectie gemaakt om te laten zien hoe de personages zijn gegroeid en nu tot hun recht komen. We werden geïnspireerd door de individualiteit van de personages en probeerden hun geest te vangen in mini-capsules voor elk van hen. Voor Elsa hebben we haar kenmerkende schittering en bleke blues gebruikt in contrast met zwart satijn en fluweel, passend bij haar onverschrokken houding. Voor Anna bevatten de ontwerpen faux sherpa en corduroy geïnspireerd op haar nuchtere stijl. Tot slot heeft de capsule van Olaf zachte texturen zoals gewatteerd nylon en badstof dat matcht met zijn warme persoonlijkheid." Prijzen van de items variëren van €19,- tot € 169,- .

De "Frozen 2" collectie van Kipling en Disney is vanaf 4 oktober wereldwijd beschikbaar op Kipling.com, in Kipling winkels en in geselecteerde warenhuizen.

OVER KIPLING

Het succesverhaal van Kipling begon in 1987 in het hart van de modehoofdstad Antwerpen met gerimpelde nylon tassen. Door onze creativiteit en out-of-the-box denken te injecteren in het ontwikkelen van doordachte ontwerpen met een casual coolness, worden Kipling-producten gemaakt om mobiliteit te inspireren en je in staat te stellen om te leven. Kipling is meer dan een tassenmerk en staat voor een positieve kijk op het leven, een luchtige mentaliteit, vrije geest en inclusiviteit. De bekende tassen en accessoires van Kipling zijn wereldwijd verkrijgbaar in 436 winkels in 80 landen en zijn te vinden in meer dan 7500 winkels en kipling.com.

Frozen
Kipling
Press Club
Press Release
Scroll down to read more