• Home
  • Press
  • Fashion
  • Kipling lanceert een speciale Pride collectie

Kipling lanceert een speciale Pride collectie

PRESS RELEASE
Door Press Club

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Kipling lanceert speciaal voor Pride een vrolijke collectie waarin we alle kleuren van de regenboog zien. De Pride collectie is onderdeel van de New Classics collectie en brengt oude modellen uit het archief van Kipling opnieuw tot leven.

De tassen zijn gemaakt van lichtgewicht crinkle nylon waardoor de tassen gemakkelijk gedragen kunnen worden. De regenboog kleuren staan symbool voor de diversiteit van de LGBTQI+ community. De collectie bestaat uit duffle bags, kleine pouches en ruime tote bags. Perfect voor bijvoorbeeld de sportschool, weekendjes weg en om kleine spullen in te bewaren.

Beste werkplek voor LGBTQI+ community

Het moederbedrijf van Kipling, VF Corporation, is uitgeroepen tot een van de beste werkplaatsen voor leden van de LGBTQI+ community. Het bedrijf haalde voor het derde jaar op een rij een perfecte score van 100 punten in de 2019 Corporate Equality Index, uitgevoerd door de Human Rights Campaign Foundation.

"VF is bijzonder trots om voor het derde achtereenvolgende jaar een score van 100 te behalen op de CEI", aldus Anita Graham, Vice President en Chief Human Resources Officer voor VF. "We koesteren een cultuur die prioriteit geeft aan een inclusieve werkplek waar iedereen wordt gewaardeerd om wie ze precies zijn en hun unieke bijdrage aan ons bedrijf. Deze erkenning is een bewijs van de inclusieve mindset gedeeld door alle VF-medewerkers over de hele wereld. "

OVER KIPLING

Kipling is ontstaan in Antwerpen in 1987 en wordt nu, op zijn 31 jaar jong, verkocht in 68 landen verspreid over de hele wereld. Met een naam die afkomstig is van de beroemde auteur van Jungle Book, Rudyard Kipling, heeft elke tas zijn eigen monkey als mascotte. Elke monkey wordt genoemd naar een werknemer van Kipling van over de hele wereld. Kipling staat bekend voor zijn stijlvolle en mooie tassen en elke twee seconden wordt er ergens in de wereld wel een tas verkocht. Dat zijn veel tassen!

kiplling
Press Club
Press Release
Pride
pride collectie