• Home
  • Press
  • Fashion
  • Iconic27 lanceert eerste drop AW21 Collectie

Iconic27 lanceert eerste drop AW21 Collectie

PRESS RELEASE
Door Press Club

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Iconic27 heeft zojuist de eerste drop van de nieuwe AW21 Collectie gelanceerd, die bestaat uit T-shirts en sweaters. Zoals altijd zijn de designs geïnspireerd door iconen van de ’’Club of 27’’. Iconen zoals Janis Joplin, Jimi Hendrix, Kurt Cobain, Amy Winehouse, Brian Jones & Jim Morrison zijn slechts enkele namen van de legendarische artiesten die behoren tot de ‘’Club of 27’’.

Iconic27 heeft ervoor gekozen om biologisch of ‘’Better Cotton Initiative’’ (BCI) gecertificeerd katoen te gebruiken voor alle t-shirts en sweaters. Hierdoor helpt het iconische kledingmerk het katoen duurzamer en minder schadelijk te maken voor het milieu. ’’Better Cotton Initiative’’ katoen komt uit Portugal waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen. Het bedrijf die deze stof maakt zorgt er niet alleen voor dat de stof duurzaam wordt geproduceerd, maar ook dat de arbeiders goed worden behandeld.

Er wordt alleen gewerkt met fabrieken in Europa die goede arbeidsomstandigheden waarborgen. In de komende jaren wil Iconic27 steeds meer stappen zetten richting volledige duurzaamheid.

Lees meer over Iconic27 op de merkpagina: fashionunited.com/companies/iconic27

AW21
Duurzaamheid
ICONIC27
Press Release