De nieuwe eyecatchers van Marc Lange

Sieraden mogen gezien worden dit seizoen en dat gaat zeker op voor de jongste exemplaren van edelsmid Marc Lange. In zijn wintercollectie

verlegt hij letterlijk en figuurlijk creatieve grenzen: de nieuwkomers zijn stuk voor stuk originele, kwalitatieve hoogstandjes.

Globetrotters opgelet!

In een tijd waarin grenzen vervagen, ligt de wereld binnen handbereik. Dit gegeven vormde het uitgangspunt voor ring GloBall. In dit bijzondere ontwerp rolt een diamanten bolletje in zijn eigen baan om de aarde. De ring is gemaakt van zwart zirkonium en deels blauw gekleurd titanium.
Voor GloBall werkte Lange samen met Dutch Diamonds Technologies, het enige bedrijf ter wereld dat -na een proces van 16 weken- een diamanten kubus weet om te toveren tot een bolletje. Prijs € 4.650,-.

Trend alert

Lange, slanke bellen zijn al een tijd niet weg te denken. De handgemaakte beauty’s Floating Dots in minimalistisch design zijn een lust voor het oog én een aanwinst voor het oor. De gele en rode stippen zijn staafjes goud die met een klinktechniek zijn vastgezet in het grijze titanium.

Prijs vanaf € 790,-.

La vie en rose

Op zoek naar het perfecte kerstcadeau? Zoek niet verder. Ring La vie en rose is ‘the ultimate gift’. In dit prachtige sieraad komen een champagnebruine diamant van 0,50 karaat en gematteerd roségoud samen in een sprankelende creatie die eeuwig modern blijft.

Prijs € 4.350,-.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN