• Home
  • Press
  • Fashion
  • by-bar autumn/winter 2021: conscious friday

by-bar autumn/winter 2021: conscious friday

PRESS RELEASE
Door Press Club

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Ook dit jaar doet by-bar niet mee aan Black Friday. Ze wil het conscious friday noemen en de focus leggen op kwalitatiever in plaats van meer. by-bar is zelf hard op weg om zo kwalitatief, eerlijk, transparant en duurzaam mogelijk de collectie te verrijken. Dit doet ze samen met de producenten en toeleveranciers waar ze al jaren mee werken en waar ze een hechte relatie mee hebben.

Daar past ook bij dat ze de consument wil meenemen om bewust voor een product te kiezen. Het product niet te kopen omdat het vervroegd is afgeprijsd, maar te kiezen voor een product omdat ze het mooi vindt. Een product waar ze door de kwaliteit meerdere seizoenen plezier van kan hebben en wellicht zelfs na haar nog iemand anders een plezier mee kan doen.

Deze conscious friday wil by-bar haar zoe wol alpaca programma extra onder de aandacht brengen. Deze wollen vesten en truien zijn verkrijgbaar in 5 natuurlijke kleuren van de alpaca zelf. Het garen komt van een Italiaanse spinner, expert sinds 1897 en waar de vijfde generatie van de familie nu aan het roer staat. Ook de producent waar de zoe pullover en de zoe cardigan gebreid zijn, is een Italian family owned producent waar by-bar al meer dan 6 jaar mee samen werkt.

We hopen dat de consument met ons mee reist op weg naar een eerlijke, transparante en duurzame toekomst. Een reis waar we niet al morgen zijn, maar door er bewust mee bezig te zijn er zeker samen gaan komen!

Lees meer over by-bar op de merkpagina: fashionunited.com/companies/by-bar

By-Bar
Duurzaamheid
Press Release