• Home
  • Press
  • Fashion
  • A Perfect Jane lanceert eerste vegan en duurzaam damesschoenen label van Nederlandse bodem

A Perfect Jane lanceert eerste vegan en duurzaam damesschoenen label van Nederlandse bodem

PRESS RELEASE
Door Press Club

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Veganisme en duurzaamheid winnen wereldwijd aan populariteit. In de voedingsindustrie is het niet meer weg te denken en ook in de mode industrie zie je steeds meer labels vegan & duurzamere alternatieven opnemen in hun collectie. Maar het aanbod van stoere vegan damesschoenen is nog schaars. A Perfect Jane is het eerste vegan & duurzame damesschoenen label van Nederlandse bodem. Om de collectie te lanceren is een crowdfundingcampagne gestart.

Het idee voor A Perfect Jane is ontstaan doordat Suzanne Harper zelf op zoek was naar mooie & stoere vegan damesschoenen. Dit bleek lastiger dan zij had gedacht. Als groot liefhebber van dieren, natuur en een passie voor mode ben ik op zoek gegaan naar een manier om dit te kunnen combineren, en dat is gelukt! Ik heb een mooie en stoere schoenenlijn ontwikkeld, waar geen dierenleed bij komt kijken en die ook nog milieuvriendelijk is, aldus Harper.

Walking on Plants

De eerste collectie bestaat uit 3 verschillende modellen en is gemaakt van vegan leer, een combinatie van maïs en gerecycled PET. De fel groene zool geprint in een bladnerf straalt het duurzame karakter van het label uit. Harper:  Goed voor mens, dier & milieu. En dat past weer Perfect bij onze missie! Wij kunnen niet wachten om onze collectie te lanceren.

Lancering collectie herfst/winter 2021

De eerste collectie is helemaal klaar om de wereld te veroveren. Om de productie te kunnen starten is Harper een crowdfundingcampagne gestart via CrowdAboutNow. In totaal is minimaal 75.000 nodig, waarvan binnen een paar weken met 38 investeerders al 60% behaald is. Om daadwerkelijk te kunnen starten is er nog minimaal 30.000 nodig. Geinteresseerden kunnen investeren via www.crowdaboutnow.nl/campagnes/aperfectjane

OVER A PERFECT JANE

A Perfect Jane is een schoenenlabel voor modebewuste en stoere dames, die geen concessies willen doen in looks en kwaliteit en graag een bijdrage willen leveren aan een betere wereld. Cruelty-free, Sustainable & Looking great, dat is onze missie. De collectie van A Perfect Jane is gemaakt van 100% vegan leer en wordt in Nederland ontworpen. De mooie en duurzame materialen komen uit Italië en de productie vindt plaats in Portugal.
A Perfect Jane sluit perfect aan op de groeiende groep mensen die een meer bewuste en duurzame lifestyle nastreven. In grote wereldsteden als New York, Berlijn, Londen en Parijs stijgt de vraag naar vegan alternatieven enorm en ook in Nederland groeit deze markt snel.

Meer over het merk op de Brand page >>.

A Perfect Jane
Press Release