• Home
  • Press
  • Events
  • Color Trend Seminar SS24 door Francq Colors op 1 december

Color Trend Seminar SS24 door Francq Colors op 1 december

PRESS RELEASE
Door Press Club

bezig met laden...

Scroll down to read more

Events

Dat het turbulente tijden zijn hoeven we u niet te vertellen. Kosten swingen de pan uit, oorlogen komen dichterbij, ons gezondheidssysteem blijft wankel en ook de klimaatcrisis hangt ons als een zwaard van Damocles boven het hoofd. Het wordt tijd om weg te vluchten uit systemen die nu onvoldoende efficiënt blijken om ons te redden. ESCAPISM is de overkoepelende rode draad binnen het trendrapport voor SS2024. Waar we naartoe vluchten, dat is verschillend voor elk van de vier thema’s binnen dit rapport. U ontdekt ze op 1 december bij Ethnicraft

 

REVOLT 

Belichaamt de rebelse kant van onze maatschappij. Steeds meer mensen verzetten zich tegen bestaande systemen en pakken het radicaal anders aan. Tijd voor een reset dus, ook in de lifestylewereld.  

SOLAR AGE 

Focust op de zon als centraal hemellichaam. De zon is het begin van alle leven maar bezorgt ook ons heel veel problemen, denk maar aan hittegolven en de opwarming van de aarde. Omgaan met de zon wordt dan ook een cruciaal thema de komende jaren.  

CLASSIC CORE 

Laat dan weer zien hoe mensen in onzekere tijden terugplooien op klassiekers. Klassiekers in alle mogelijke betekenissen van het woord. Van zuilen in onze woonkamer tot de klassieke trenchcoat. Op zeker spelen heet dat dan, maar uiteraard met de nodige twists.  

FABULOUS FAKE 

Is tenslotte een thema waarin we alles wat ‘fake’ is gaan omarmen. Jongere generaties beschouwen fake al langer niet meer als een scheldwoord, en dus wordt het tijd dat ook wij een nieuwe leefwereld, een wereld waarin alles kan en alles mag, waarin niets is wat het lijkt, leren omarmen

Mis het niet en schrijf u nu in! 
Regular Ticket : €295 (excl. BTW)

3+1 Tickets : €884 (excl. BTW)

Ticket + printed report : €1290 (excl. BTW)

Francq Colors
Hilde Francq
Kleurentrends
Press Release
SS24
Trends