• Home
  • Press
  • Business
  • Claire Rose for Edited: retro ode aan de golden days van de Côte d'Azur

Claire Rose for Edited: retro ode aan de golden days van de Côte d'Azur

PRESS RELEASE
Door Press Club

15 mei 2020

Business

Geef je eerstvolgende Zoom-meetings een zomerse toets dankzij de allernieuwste capsulecollectie van EDITED. De Duitse onlineretailer pakt uit met alweer een verrassende samenwerking, ditmaal in tandem met het Nederlandse stijlicoon Claire Rose. Verwacht je aan tijdloze accessoires met een lustige knipoog naar de hoogdagen van de Côte d'Azur.

"Ik liet me inspireren door vintage vondsten in pittoreske winkeltjes in Saint-Tropez en online vintage uit m'n eigen garderobe. Zij het met een persoonlijke, eigentijdse twist. Je ziet knipogen naar stijlicoon Brigitte Bardot en fotograaf Slim Aarons, ik ben momenteel helemaal in de ban van hun zuiderse esthetiek. De collectie katapulteert je zo naar de seventies, overgoten met een moderne toets", aldus Claire Rose.

Veelzijdigheid regeert: kersenrode muiltjes zorgen gegarandeerd voor veel bekijks, of je ze nu draagt tijdens een promenade langs de Franse Rivièra of op je volgende Zoom-meeting. De foulard refereert naar de iconische zijden carré en subtiele schakeringen van pastel geven een verfijnde en elegante touch aan het geheel. De blikvanger, een mintgroene handtas, laat zich inspireren door de klassieke baguette, maar dan uitvergroot, de perfecte tas voor elke dag.

Claire Rose for EDITED is vanaf 4 juni 2020 beschikbaar op EDITED.be

Prijs:
Muiltjes — 129 euro
Sjaal — 49.90 euro
Tas — 39.90 euro

EDITED
Press Club