Zeeman wil meer winkels openen in Spanje

Zeeman wil gaan uitbreiden in Spanje. De Nederlandse budgetketen is van plan binnenkort meerdere nieuwe winkels te openen in het land, te beginnen in de Catalaanse provincie Tarragona. Dat schrijft de Catalaanse krant Diari Més op zijn website.

Volgens Diari Més vinden op dit moment al onderhandelingen plaats, en wil Zeeman op korte termijn drie filialen openen in de omgeving van de stad Reus. Eén locatie waar de budgetketen zijn oog op zou hebben laten vallen, is een pand van 300 vierkante meter dat is gevestigd in het winkelcentrum El Pallol. Daarnaast wil het bedrijf naar verluidt ook twee winkels gaan openen in buitenwijken van de stad.

Of Zeeman daadwerkelijk zijn intrek zal nemen in het winkelcentrum, is nog niet bekend. Volgens bronnen azen ook Decathlon en Media Markt namelijk op dit winkelpand.

Zeeman heeft op dit moment al twee winkels in Spanje, welke zijn gevestigd in Girona en Figueres. In juli van dit jaar maakte Zeeman de jaarcijfers van het voorafgaande boekjaar bekend. Uit de cijfers bleek dat de netto-omzet met 1,3 procent was gedaald tot een bedrag van 530,1 miljoen euro. Tevens bleek hieruit dat Spanje en Oostenrijk de kleinste markten zijn voor Zeeman. In Spanje boekte het bedrijf een omzet van 1,1 miljoen euro.

Beeld: Zeeman

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN