Zara gaat winkel openen in Waasland Shopping Center

Kledingketen Zara komt naar het Waasland Shopping Center. Het is goed nieuws voor zowel winkelaars als het winkelcentrum zelf, schrijft Het Laatste Nieuws (HLN).

De opening van het nieuwste filiaal van de Spaanse keten staat gepland op 15 november van dit jaar. Het is de eerste vestiging van Zara in de omgeving van Sint-Niklaas. De ruimte waarin Zara haar deuren zal openen, heeft een oppervlakte van 2.800 vierkante meter waarvan 2.000 vierkante meter publieke winkelruimte. In het filiaal zullen alle collecties van de Inditex-keten worden verkocht.

”Dit is ongetwijfeld één van de belangrijkste transacties in een bestaand winkelcentrum voor 2016 op de Belgische markt,” denkt Patrick Meutermans, hoofd van AEW Europe: het bedrijf dat het Waasland Shopping Center beheert in opdracht van de eigenaars. “In het verleden zijn al meerdere pogingen ondernomen om Zara naar het Waasland Shopping Center te halen. Ook onze klanten zijn al jaren vragende partij. Het feit dat Zara nu vastberaden voor het Waasland kiest, getuigt van de kwaliteit en de populariteit van het winkelcentrum,” verklaart Meutermans tegenover HLN. Overigens is het niet de eerste winkel die Inditex opent in het shopping center: Massimo Dutti is hier namelijk ook gevestigd.

Het winkelcentrum hoopt dat de komst van Zara een positieve invloed zal hebben op de bezoekersaantallen die al enkele jaren een lichte daling laten zien. In 2015 trok het winkelcentrum iets meer dan zes miljoen bezoekers.

Beeld: Waasland Shopping Center Facebook

 

Related Products

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN