Yoox Net-a-Porter Group opgenomen in Internet Retailer’s Top 100

Luxe online retailergroep Yoox Net-a-Porter Group (YNAP) is opgenomen in de top 100 van Internet Retailers, die de 100 grootste bedrijven die online verkopen in de Verenigde Staten in kaart brengt. Het e-commerce platform heeft YNAP toegevoegd aan de lijst van 2015, waarmee Yoox Net-a-Porter een van de drie Europese bedrijven is die genoteerd is op de lijst.

“Yoox Net-a-Porter Group is blij om erkent te worden als de enige pure play online luxe retailer, en slechts een van de drie Europese bedrijven die in de ranglijst staat van Internet Retailer’s 100 grootste bedrijven die verkopen in de Verenigde Staten in 2015,” laat een woordvoerder van YNAP in een verklaring weten. “Deze erkenning weerspiegelt onze leidende positie in de luxe mode e-commerce en is het bewijs van het harde werk van al onze collega’s wereldwijd.”

Hij vervolgt: “Het toont verder ook aan dat de fusie tussen Yoox en Net-a-Porter een doorslaand succes is, dat het bedrijfsleven aan beide kanten samen sterker maakt. De Verenigde Staten is een belangrijke markt voor Yoox Net-a-Porter Group en is een van de snelst groeiende regio’s, met een geregistreerde omzetgroei van 43 procent vorig jaar.”

Beeld: YNAP

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN