• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Woolrich opent eerste flagshipstore in België

Woolrich opent eerste flagshipstore in België

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Woolrich is de Belgische markt ingestapt en heeft het eerste filiaal geopend in Antwerpen. De nieuwe winkel is gevestigd aan de Schuttershofstraat 39. Dat heeft het label bekendgemaakt.

Woolrich opent de eerste Belgische winkel in het ‘mode- en deisgnhart van België’, laat het label in een persbericht weten. De winkel heeft een winkeloppervlakte van 102 vierkante meter. Het interieurconcept is ‘verticaal georiënteerd’ en is voorzien van een antiek houten vals plafond en een witte houten vloer. Voor de inrichting heeft Woolrich een combinatie gemaakt tussen ‘hedendaagse objecten en voorwerpen die het erfgoed en de waarden van het merk benadrukt’, zoals prints, foto’s en andere moderne materialen. Op deze manier wil het merk benadrukken dat het merk, dat al sinds 1830 bestaat, ‘altijd hedendaags is geweest zonder ooit zijn verleden te vergeten’.

Het businessplan van Woolrich voorziet voor de volgende 3 jaar een aanzienlijke uitbreiding met de opening van 75 Woolrich-winkels wereldwijd. Andrea Canè, creatief directeur van Woolrich, laat weten: “Woolrich is de voorbije paar jaar exponentieel gegroeid in België en dat wijst op een groot ontwikkelingspotentieel. De opening van een flagshipstore precies op dit moment maakt de communicatie met onze klanten niet alleen eenvoudiger, maar ook directer en zo kunnen we de wereld van Woolrich naar België brengen.”

Beeld: Woolrich

Woolrich