• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Winkelen bij Net-A-Porter aan boord van Cathay Pacific

Winkelen bij Net-A-Porter aan boord van Cathay Pacific

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Luxe e-tailer Net-A-Porter is een samenwerking aangegaan met de Aziatische luchtvaartmaatschappij Cathay Pacific. Hierdoor zullen liefhebbers van zowel Net-A-Porter als Mr. Porter binnenkort ook op 10.000 kilometer hoogte kunnen winkelen bij de webwinkel. De nieuwe dienst is mogelijk dankzij de wifi die aanwezig is aan boord van A350 vliegtuigen van Cathay Pacific.

”De samenwerking tussen Net-A-Porter, Mr. Porter en Cathay Pacific is een samenkomst van twee mondiale luxemerken die bekend staan om innovatie en service,” zegt Net-A-Porter vicepresident Global Buying Sarah Rutson over de samenwerking. “Onze klanten zijn internationaal, altijd onderweg en drukbezet en vinden gemak dus zeer belangrijk.”

De samenwerking met de luchtvaartmaatschappij die voornamelijk op Hong Kong vliegt, laat zien dat het voor Net-A-Porter steeds belangrijker is om een goede service te bieden aan klanten in de regio Azië-Pacific. Het online winkelen bij de luxe webshop zal in ieder geval de komende zeven maanden mogelijk zijn.

Uiteindelijk zal het zelfs mogelijk zijn dat een passagier die in het vliegtuig een aankoop doet bij Net-A-Porter of Mr Porter het item in kwestie onmiddellijk kan uitpakken bij thuiskomst. De e-tailer biedt namelijk same day delivery aan in Londen, Manhattan en Hong Kong. “We hebben ons bedrijf gebouwd met de gedachte altijd een stap verder te gaan voor de klant, en dit project is daar een uitbreiding van; dankzij de wifi-verbinding aan boord van het vliegtuig geven we hen de kans de mooiste items van de beste merken te kopen terwijl ze de wereld rond reizen,” aldus Rutson.

Beeld: Net-A-Porter Facebook

Cathay Pacific
Mr Porter
Net-a-Porter