• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Winkel nummer vier: Four Roses opent in Hasselt

Winkel nummer vier: Four Roses opent in Hasselt

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

De Four Roses-winkel in Hasselt. Credits: Four Roses

Het Belgische Four Roses opent vandaag zijn vierde winkel in Hasselt, dat maakt het Belgische modemerk bekend in een persbericht. Het is de vierde winkel in vijf jaar tijd.

De winkel strijkt neer in de Hasseltse Kapelstraat. Lien De Vroe en Miguel Uytterhaegen, de gezichten voor en achter de schermen, melden in het persbericht ‘bij de start sterk in te zetten op eigen concept stores om de naamsbekendheid van het merk te vergroten’.

"Vier winkels op vijf jaar is om zacht uit te drukken een pittig parcours geweest, zeker met de extra uitdaging van de coronaperiode, waren er mooie opportuniteiten en hebben we ze met beide handen gegrepen. We zijn bijzonder trots op wat we als jonge Belgische ondernemers met een klein team verwezelijken. De vierde winkel voelt als een vierde roos, een kers op de taart. De voeling met Limburg misten we nog en door de brandstore in de Kapelstraat in Hasselt kunnen klanten nu ook uitgebreid kennis maken met onze collectie. Natuurlijk hebben we ook geweldige retailers waar je Four Roses reeds kan shoppen. Terwijl we volop bezig zijn met de opening van deze winkel, zetten we ook mooie stappen in het buitenland. Met de juiste agentuur kijken we wat we voor Frankrijk en Duitsland kunnen betekenen", meldt Uytterhaegen aan FashionUnited.

“De Kapelstraat is één van de mooiste winkelstraten van Hasselt en telt heel wat stijlvolle boetieks. We zijn trots om hier neer te strijken met onze vierde concept store, naast Belgische buren als Xandres en Les Soeurs”, aldus Uytterhaegen, in het persbericht.

De opening van de winkel wordt op 18 en 19 augustus feestelijk gevierd in de winkel.

Four Roses