• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Webshop Chiquelle terug in Nederland

Webshop Chiquelle terug in Nederland

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Chiquelle had al eerder een webshop in Nederland, maar die werd in januari 2015 gesloten. Nu gaat het Zweedse modemerk het opnieuw proberen, vertelt eigenaar Pouya Boland aan Ecommerce News.

De webwinkel opende in 2013 al in Nederland, maar werd begin dit jaar alweer gesloten omdat het geen iDeal als betaalmogelijkheid kon aanbieden. “We konden de betaalmethode niet aanbieden aan Nederlandse klanten, wat toch wel een probleem is in een land waar een meerderheid van de shoppers iDeal gebruikt als betaalmiddel”, zegt Boland. Nu kan de klant wel met iDeal betalen bij de webshop. “We hebben unieke producten van ons eigen merk die overal verkocht kunnen worden, ook in Nederland. Het is met dit eigen assortiment niet moeilijk om een nieuw land te betreden,” zegt de eigenaar.

Het Zweedse merk Chiquelle is nog jong; het werd opgericht in 2012. In het begin werd er vooral gefocust op de Scandinavische markt, maar inmiddels is er ook een Europese webwinkel. De realisatie van webshops voor specifieke landen zijn de volgende stap.

chiquelle