Modeontwerpster Victoria Beckham gaat in samenwerking met Estée Lauder een cosmeticalijn in beperkte oplage lanceren, zo melden diverse bronnen.

De voormalige Spice Girl, die onlangs in financiële moeilijkheden raakte en van haar man David Beckham een geldinjectie van 6,6 miljoen euro ontving, dook de archieven van Estée Lauder in om een lijn draagbare make-up te ontwikkelen met het vermaarde cosmeticahuis.

De lijn zal vanaf september verkrijgbaar zijn in een select aantal luxe warenhuizen, waaronder Saks Fifth Avenue en Selfridges, in de Victoria Beckham flagshipstore in Londen en via de webshops van de twee merken.

Voor Beckham is het een handige manier om met een betaalbaarder product klanten te werven. Haar eigen ontwerpen gaan niet voor minder dan 190 euro (voor een creditcard houder) over de toonbank, terwijl de duurste jurk ruim 3,000 euro kost. Ook investeerde zij miljoenen in haar nieuwe winkel op Dover Street in Londen, hetgeen de winstgevend van het bedrijf niet ten goede kwam.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN