• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Tweedehands retailer Labellov opent eerste blijvende winkel in Knokke

Tweedehands retailer Labellov opent eerste blijvende winkel in Knokke

Door Sylvana Lijbaart

4 okt. 2022

Retail

Beeld: Labellov

Labellov, tweedehands retailer in luxe en designertassen, viert haar tiende verjaardag met het openen van een permanente vestiging in Knokke, zo staat in het persbericht.

Voorheen was Labellov al in de kuststad te vinden onder het mom van een pop-up store. Dit keer gaat het om een blijvende boetiek, zo is te lezen. Het is in de winkel mogelijk om zowel items te kopen, als te verkopen. Labellov focust zich op designer items. De expansie is volgens oprichter Birgit de Jager een logische stap en draagt bij aan een duurzamer modelandschap.

De winkel bevindt zich aan de Golvenstraat 17 te Knokke en is vanaf 6 oktober 2022 geopend. In september opende Labellov een boetiek in Ixelles te Brussel, genaamd Le Dépôt. Ook hier kunnen klanten terecht om hun luxe te kopen of te verkopen.

Labellov wil bijdragen aan de circulaire beweging door luxe kleding en designer items een tweede leven te geven. Het bedrijf verkoopt designer items. Vervolgens wordt met dat geld een nieuw budget vrijgemaakt om te investeren in een nieuw item.

Labellov