• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • The Cloakroom innoveert met nieuwe website en servicemogelijkheden

The Cloakroom innoveert met nieuwe website en servicemogelijkheden

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Personal shopping service The Cloakroom heeft een nieuwe website gelanceerd. Naast een nieuwe look is het aantal servicemogelijkheden ook uitgebreid: klanten kunnen nu ook direct een box met kleding bestellen op de website. Dat meldt The Cloakroom in een persbericht.

In een mail naar de klanten schrijft de service: “We hebben geluisterd naar al jullie feedback en hebben onze stijlsessie een boost gegeven waarmee de personal shoppers een nog betere indruk krijgen van jou als persoon en je favoriete stijl. Trouwens, je kan nu ook een nieuwe box direct via de website bestellen.”

Customer care specialist Jasper Vis legt aan Twinkle uit dat die boxen nog steeds via de personal shoppers worden samengesteld, maar dat er nu geen direct contact meer tussen de klant en personal shopper nodig is. Er zijn nu eenmaal mensen die liever direct een order plaatsen, zegt Vis. Verder krijgen klanten op de nieuwe website ook meer informatie over bestelhistorie, retourstatussen en track &trace.

Tevens zijn er meer merken bijgekomen, zoals Burlington, Marc o’Polo, Replay, J. Lindeberg, Jack & Jones, Lacoste, Esprit, Colours & Sons, Clarks, Strellson, Ralph Lauren, Joop!, Suit, Solid en Armedangels. “Hiermee presenteren we meer producten en nieuwe prijscategorieën, zowel in het hogere als lagere segment,” licht The Cloakroom toe.

The Cloakroom werd in 2013 door Asbjørn Jørgensen en Kasper Brandi Petersen opgericht. Inmiddels is de service uitgebreid naar België, Denemarken en Zweden. “Het was en is nog steeds een geweldig avontuur en in de toekomst gaan we zeker door met innoveren, om onze klanten te verzekeren van een betere manier van shoppen in dit digitale tijdperk,” laten de oprichters in een persbericht weten.

Lees ook: The Cloakroom: “Samen met Modomoto hebben we een prachtige niche”

En The Cloakroom overgenomen door Duitse curated shopping site Modomoto

Beeld: The Cloakroom


The Cloakroom