The Athlete's Foot opent eerste winkel in België

The Athlete's Foot opent vandaag haar eerste Belgische filiaal aan de Zuidzandstraat 19 in Brugge. Het schoenenlabel is de komende jaren van plan nog meer winkels in België te openen. Welke steden dat precies zijn is niet bekendgemaakt.

Franchisenemer Steven Denhaerynck heeft het merk naar België gehaald. “De keuze om te starten als franchisenemer van The Athlete’s Foot is een bewuste keuze als ondernemer. Dat we onze start kunnen maken in een stad waar zowel de lokale inwoners als veel toeristen tot mogelijke klanten kunnen worden gerekend, overtuigt ons des te meer. De keuze voor The Athlete’s Foot geeft ons de kans om topmerken te verkopen vanuit een heel duidelijk internationaal concept met de professionele ondersteuning die je als franchisenemer nodig hebt. Die combinatie van factoren leidt tot een sterke startpositie in een mooie branche,” laat Denhaerynck weten in een persbericht.

The Athlete's Foot opent eerste winkel in België

In de winkel wordt een assortiment aan sneakers en sportmode aangeboden van merken als Nike, Adidas, Puma, Reebok, Vans en New Balance. “Voor Brugge kiezen we meteen voor ons internationale winkelconcept. Die onderscheidende uitstraling spreekt de consument aan en toont de merken in volle glorie,” laat General Manager België en Luxemburg Peter Linskens weten in een persbericht.

The Athlete's Foot opent eerste winkel in België

Wereldwijd heeft The Athlete’s Foot 501 winkels waaronder 58 in Nederland. Het plan is om tegen 2020 het aantal winkels te verdubbelen.

Beelden: The Athlete's Foot

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN