Stradivarius opent tweede winkel in België

Spaans merk Stradivarius opent een tweede winkel in België. Deze week opent het haar deuren van een filiaal in België in Wijnegem Shopping. Dit meldt het winkelcentrum in een persbericht.

“De succesvolle Spaanse Inditex Group heeft reeds zeer mooie winkels - Zara, Zara Home en Massimo Dutti - in Wijnegem Shopping. We zijn dan ook verheugd dat zij voor het merk Stradivarius opnieuw voor Wijnegem Shopping kiezen als locatie,” aldus Katrien Geysen van Wijnegem Shopping in het bericht.

Stradivarius richt zich op een jongere doelgroep dankzij de trendgevoelige maar ook betaalbare kledingstukken. Het is onderdeel van de Inditex groep wat het moederbedrijf is van Zara, Massimo Dutti, Oysho, Pull & Bear en Bershka. Stradivarius, van origine een familiebedrijf en sloot zich in 1999 aan bij Inditex. Inmiddels heeft het winkels in 66 markten en is in totaal in 74 markten verkrijgbaar.

Editors note: De titel en tekst zijn na publicatie gewijzigd. Een woordvoerder van Inditex laat weten dat de eerste Belgische Stradivarius winkel vorige week is geopend in Gent. De winkel in Wijnegem is dus het tweede filiaal.

Beeld: Inditex website

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN