Sneakerketen Snipes heeft een eerste filiaal geopend in België. De Duitse retailer, een zusteronderneming van Van Haren, huist sinds donderdag in de Stadsfeestzaal, het overdekte winkelcentrum gelegen aan de Antwerpse Meir. Dat meldt onder meer de Gazet van Antwerp.

Het eerste Belgische verkooppunt heeft een oppervlakte van 466 vierkante meter en is gevestigd in het pand waar voorheen Pimkie zat. Robin de Jong, districtsmanager voor Nederland en België, laat aan de Belgische krant Gazet van Antwerp weten dat Snipes al meer winkelopeningen in België op de agenda heeft staan. Om hoeveel winkels het gaat, en wat de locaties zijn, wordt nog even geheim gehouden.

De Meir blijft nog altijd in trek bij grote internationale modeketens. Afgelopen jaar nog opende merken als Zara, H&M en Urban Outfitters een vestiging of vernieuwden hun huurcontract. Ook Primark opent in de lente van 2018 een vestiging aan de Meir.

Snipes heeft naast thuisland Duitsland vestigingen in Italië, Spanje, Oostenrijk en Zwitserland. In Nederland maakte de retailer, gespecialiseerd in streetwear en sneakers, in 2015 haar debuut. Inmiddels telt Nederland tien Snipes-winkels.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN