Sharipo Fashion opent pop-up in Antwerps Seniorplaza

In het Antwerpse Seniorplaza is een pop-up store geopend waar vanaf vandaag sieraden van Gerda van Langenhove en kleding van Sharipo Fashion worden verkocht.

”Eigenlijk is het toeval dat we nu in het Seniorplaza zitten,” vertelt Sharipo Fashion manager Eddie Fanischlewski aan FashionUnited. Het bedrijf verkocht hiervoor via een eigen webshop en in een eigen winkel in Houthalen-Helchteren. “We hebben veel klanten in Antwerpen, en toen deze ruimte vrijkwam leek het ons dan ook een mooie kans.” Sharipo Fashion wordt gerund door Stephanie Wouters; en omdat zij naast kleding ook accessoires verkoopt, leek het Wouters en Van Langenhove leuk de pop-up shop te delen.

Seniorplaza directeur Wilfried Leemans heeft in een interview met de Gazet van Antwerpen laten weten blij te zijn dat deze onderneemsters hun intrek hebben genomen in het pand. “Dat houdt het hier levendig en actief,” stelt Leemans. “De bedoeling is dat deze pop-up extra volk van de ‘buitenwereld’ aantrekt. We willen deze ruimte in het hele complex speciaal reserveren voor dit doel, zodat nadien ook andere pop-up kandidaten hier terecht kunnen.”

Seniorplaza is een complex waar senioren kunnen wonen maar waar onder andere ook restaurants en winkels aanwezig zijn. Wouters en Van Langenhove zullen de komende drie maanden in het Seniorplaza zijn gevestigd. Welke ondernemers daarna hun intrek mogen nemen in het pand, is vooralsnog niet bekendgemaakt.

Foto: Sharipo Fashion Facebook

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN