Sessùn opent derde Belgische winkel in Gent

Het Franse label Sessùn heeft een nieuwe winkel in België. Na panden aan de Brusselse Kolenmarkt en in de Antwerpse Lombardenvest is het nu de beurt aan Gent voor een eigen flagshipstore. Dat maakt Sessùn vandaag bekend middels een persbericht.

De nieuwe retaillocatie is gelegen in de onlangs gerenoveerde Brabantdam, een populaire winkelstraat in de Gentse binnenstad. “Dit pand vind ik perfect op maat van Sessùn: niet te groot, met voldoende karakter, in een straat die bevolkt wordt door kleine boetieks en jonge merken,” aldus Emma François, oprichter van het label, in het statement.

In 2012 opende het uit Marseille afkomstige Sessùn een eerste Belgische locatie in Brussel, waarna begin 2017 een plek in Antwerpen volgde. Met de locatie in Gent staat de winkelteller nu op dertien locaties, verspreid over Frankrijk, Duitsland en België. Naast de eigen retaillocaties heeft Sessùn in totaal ruim 800 verkooppunten wereldwijd. Het label viert dit jaar haar twintigste verjaardag en genereerde afgelopen jaar een omzet van 18 miljoen euro.

Beeld: Sessun

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN