Pull & Bear opent eerste winkel in Scandinavië

Pull & Bear, de modeketen die deel uitmaakt van modegroep Inditex, heeft zijn eerste fysieke winkel in Scandinavië geopend. De winkel bevindt zich in Stockholm, schrijft Modaes.

Consumenten konden in Zweden tot voor kort alleen online winkelen bij Pull & Bear, maar nu kunnen klanten ook terecht in een stenen winkel van de retailer. De winkel bevindt zich in de onlangs geopende Mall of Scandinavia aan de rand van de Zweedse hoofdstad. In het winkelcentrum, dat een oppervlakte van ruim 100.000 vierkante meter heeft, bevinden zich ook winkels van Pull & Bear´s zusterketens Zara en Oysho.

De winkelopeningen van Pull & Bear en Oysho passen binnen de strategie van Inditex om uit te breiden in Zweden: het thuisland van concurrent H&M. De modegroep betrad de Zweedse markt in 1994 met een winkel van Massimo Dutti, en in 2003 volgde de eerste winkel van Zara. Op dit moment telt Zweden negen vestigingen van Zara en drie van Massimo Dutti. Ook in andere Scandinavische landen heeft het bedrijf relatief weinig winkels. In Noorwegen bevinden zich drie winkels van Zara en één van Massimo Dutti, en Finland en Denemarken hebben respectievelijk vier en drie Zara-winkels.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN