Polette’s tweede winkel opent aan Steenweg in Utrecht

De online brillenwinkel Polette heeft meer details bekend gemaakt over de nieuwe winkel in Utrecht. De tweede Nederlandse winkel wordt gevestigd aan de Steenweg. Dat meldt het AD.

De Utrechtse vestiging is een van de acht nieuwe winkels aan de Steenweg, die zich in de winkelstraat vestigen. Zo komen er ook vestigingen van Rituals en Munnichs Schoenen. Opvallend: een van de acht nieuwe winkels die neerstrijkt in de winkelstraat is brillenwinkel Hans Anders. Volgens de online brillenretailer was Utrecht een goede tweede locatie, omdat de stad ‘een mooie, bruisende binnenstad heeft en een zeer gevarieerde bevolking.'

Polette opende eerder dit jaar al een winkel in Amsterdamse Kinkerstraat. En bij Utrecht blijkt het zeker niet, er wordt ook druk gezocht naar winkels in Rotterdam en Den Haag.

Het brillenbedrijf Polette staat bekend om z’n snelle en moderne concept: hippe brillen verkopen vanuit de fabriek, direct aan de klant. In de fysieke winkels kunnen brillen gepast worden, die vervolgens via internet gekocht kunnen worden.

In mei, tijdens de opening van de eerste Polette-vestiging sprak FashionUnited met oprichter en CEO Pierre Wizman. Lees het hier: Polette: “Een bril moet een betaalbaar mode-item zijn”

Beeld: Polette

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN