• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Oysho opent flagshipstore in Brussel

Oysho opent flagshipstore in Brussel

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

In Brussel zijn de deuren geopend van de flagshipstore van Oysho: de keten die onderdeel is van het Spaanse Inditex. De winkel bevindt zich in het winkelhart van de hoofdstad.

De flagshipstore heeft een grootte van 300 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. In de winkel kunnen klanten terecht voor de volledige collectie van het merk, dat nachtmode, sportmode, lingerie, badmode, accessoires en schoenen omvat. De inrichting is naar eigen zeggen minimalistisch. Daarnaast is de winkel voorzien van schermen waarop collectiefoto’s en video’s te zien zijn.

Dat Brussel de thuishaven moest worden van Oysho’s nieuwste winkel, was duidelijk volgens Heléna Fernandez Rivera, werkzaam op de afdeling Communicatie & PR Benelux van Inditex: “Oysho heeft de ambitie verder uit te breiden in België. Een winkel op de Louizalaan was voor ons daarom de perfecte spot.”

De eerste fysieke winkel van Oysho in België opende in april van dit jaar in de badplaats Knokke-Heist. Daarvoor konden Belgische klanten al terecht in de webshop van het merk, waarmee inmiddels

32 nationale markten worden bediend. In totaal heeft Oysho ruim 600 winkels, waarvan het merendeel zich bevindt in thuisland Spanje.

Beeld: Oysho

Inditex
Oysho