• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • &Other Stories lanceert bloemen pop-up shop in de winkel

&Other Stories lanceert bloemen pop-up shop in de winkel

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

& Other Stories is een samenwerking aangegaan met bloemen e-tailer Bloomon. In verschillende winkels van de Zweedse retailer komen pop-up stores, waar de boeketten verkocht worden.

"Samen met onze vrienden van Bloomon delen we onze voortdurende liefde voor botanica door seizoensbloemen pop-ups in geselecteerde winkels. Onze klanten zullen 'omarmd' worden door speciaal samengestelde boeketten van verse bloemen, vol met seizoensgebonden kleuren en prachtige geuren," bericht & Other Stories in de nieuwsbrief.

"Onze bloemen zijn een lifestyle product. En dat is natuurlijk een en al mode. Eigenwijze mode, in ons geval. Met die mindset zijn we aan een nieuw avontuur begonnen: een internationale roadshow van pop-up stores in de winkels van & Other Stories," licht Bloomon toe op de website.

De pop-up stores zijn in verschillende filialen in Europa te vinden. Van 3 tot en met 12 november staat de tijdelijke winkel in Berlijn,evenals München. Van 17 tot en met 26 november kunnen klanten de bloemen pop-up store vinden in Keulen en Amsterdam. Daarna verschijnt Bloomon in de & Other Stories-winkel in Antwerpen, gevolgd door Hamburg en Gent van 1 tot en met 10 december.

Beeld: & Other Stories

bloomon
OTHER STORIES