• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Opening combinatiewinkel Calzedonia en Intimissimi in Den Haag

Opening combinatiewinkel Calzedonia en Intimissimi in Den Haag

Door Wendela van den Broek

bezig met laden...

Scroll down to read more

De Italiaanse Calzedonia Group opent eind september een winkel in de Nieuwe Haagse Passage voor haar merken Calzedonia en Intimissimi. Dat schrijft A.S.R. Real Estate in een persbericht.

De nieuwe winkel wordt na een verbouwing opgedeeld en krijgt twee aparte entrees voor de twee merken. “Wij zijn heel blij met de toevoeging van deze twee merken aan de Nieuwe Haagse Passage. Hiermee wordt de diversiteit van de winkels vergroot en de Nieuwe Haagse Passage een placet to buy,” zegt Mandy van Dijken – Mouthaan, assetmanager bij A.S.R. Real Estate in het persbericht.

Calzedonia werd in 1987 opgericht en is gespecialiseerd in panty’s, kousen en zwemkleding voor dames, heren, en kinderen. Inmiddels telt het merk 2.000 winkels. Lingeriemerk Intimissimi werd in 1996 werd opgericht. Calzedonia Group is wereldwijd actief met 4.500 winkels in ruim 40 landen.

Dit jaar opent Calzedonia meedere winkels in Nederland na de opening van een eerste verkooppunt vorig jaar in Amsterdam. Ook Intimissimi opent dit jaar ook meerdere winkels in ons land. De winkel in Den Haag opent op zaterdag 28 september haar deuren.

Calzedonia
Intimissimi