• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Oostenrijks lifestylemerk Blue Tomato opent eerste winkel in België

Oostenrijks lifestylemerk Blue Tomato opent eerste winkel in België

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

De Blue Tomato-winkel in Amsterdam. Credits: Blue Tomato

Het Oostenrijkse lifestylemerk Blue Tomato passeert voor het eerst de Belgische grens. Het merk opent zijn eerste Belgische winkel in het centrum van Antwerpen.

De Antwerpse winkel heeft een winkeloppervlakte van 240 vierkante meter en bevindt zich in de Wiegstraat. Men vindt hier alle boardsport-benodigdheden, van snowboards tot freeski’s en van surf- en skateboards tot street style items, zo staat in het persbericht van het merk.

“Na de succesvolle zomermaanden in Duitsland en Nederland zijn we verheugd dat we nu eindelijk de sleutel kunnen omdraaien in België”, aldus Tillmann Reprecht, hoofd Sales en Service bij Blue Tomato, in het persbericht. “Antwerpen, Gent, Brugge en Leuven zijn steden waar veel van onze klanten wonen en we hebben een groot aantal online bestellingen uit die regio. Het team dat in Antwerpen is samengekomen rond Shop Manager Yannick Luypaert is super dynamisch en heel deskundig."

Blue Tomato heeft zijn aanwezigheid de afgelopen jaren sterk uitgebreid en telt op dit moment 85 winkels in Duitsland, Oostenrijk, Italië, Zwitserland, Nederland, Noorwegen, Zweden en Finland. Het merk werd opgericht in 1988 door voormalig Europees snowboardkampioen Gerfried Schuller.

Blue Tomato