O'Concept Store opent deuren in Antwerpen

De Stadsfeestzaal in Antwerpen heeft er sinds kort een nieuwe winkel bij: O'Concept Store. Bij de concept store kunnen klanten terecht voor tassen, horloges en accessoires, schrijft de Gazet van Antwerpen.

“Drie jaar geleden ontdekte ik Fullspot tijdens een vakantie in Rome. Ik vond het heel erg leuk dat je losse onderdelen met elkaar kunt combineren” vertelt Nina van Rompaey, die de winkel samen met haar man heeft opgericht. “Omdat ik het merk in België bijna nergens kon vinden, besloot ik een winkel te openen.” Het Italiaanse merk verkoopt onder andere losse onderdelen van tassen en horloges, zodat klanten zelf het eindproduct kunnen samenstellen.

De O'Concept Store in Antwerpen heeft een grootte van vijftien vierkante meter. Prijzen voor een O´Bag bedragen ongeveer 40 euro, en de prijzen voor handvaten variëren van ongeveer 20 euro tot 46 euro. Fullspot heeft op dit moment ongeveer 300 verkooppunten, waarvan 80 eigen winkels. Het merk is verkrijgbaar in ruim veertig landen, waaronder Italië en Frankrijk.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN