Nieuwste winkel Philipp Plein opent deuren in Antwerpen

Philipp Plein heeft onlangs een winkel geopend in het centrum van Antwerpen. Het is de tweede winkel in België van de Duitse ontwerper.

“We hebben voor Antwerpen gekozen omdat het een belangrijke modestad is. Daarnaast heeft onze goede relatie met Fashion Club 70, onze distributeur voor de Benelux die hier ook is gevestigd, een rol gespeeld,” heeft een woordvoerder schriftelijk laten weten. Fashion Club 70, die onder andere ook werkt voor merken als Roberto Cavalli en Versace Jeans, is tevens mede-eigenaar van de winkel.

De winkel heeft een grootte van 70 vierkante meter en is volgens de woordvoerder ingericht volgens de stijl die kenmerkend is voor alle winkels van Philipp Plein. De winkel bevat daarom onder andere veel roestvrijstaal en wit en zwart marmer. In de winkel worden de collecties voor zowel mannen als vrouwen verkocht, inclusief accessoires en schoenen.

Philipp Plein richtte zijn gelijknamige modemerk op in 1998. Het merk heeft momenteel ongeveer 90 verkooppunten in onder andere Europa, Azië en het Midden Oosten. In een persbericht heeft het bedrijf verder laten weten dat het sterk wil gaan inzetten op de uitbreiding van de eigen retail. Voor dit jaar staan onder andere winkelopeningen in Londen en Istanboel op de agenda.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN