• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Nieuwe webshop Outlet Concept by Lou & Louis: merkkleding met korting

Nieuwe webshop Outlet Concept by Lou & Louis: merkkleding met korting

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Het Belgische web is een kleding outlet rijker: Outlet Concept by Lou & Louis. Consumenten kunnen hier onder andere terecht voor broeken, t-shirts, jassen en jurken. De mode outlet die vorige week de digitale deuren opende, is opgericht door Evelyn Constandt die van juli 2011 tot oktober 2015 de eigenaresse was van kinderkleding webshop Lou & Louis.

“Na vier jaar Lou & Louis heb ik geleerd dat men graag mooie, dure merken ziet maar dat niet iedereen daar de ´volle pot´ voor wil betalen,” laat Constandt aan FashionUnited weten. “Vandaar mijn beslissing om me te richten op mensen die designerstukken willen, maar tegen betere prijzen.”

Voor haar webwinkel werkt Constandt samen met winkels die te maken hebben met overgebleven voorraden. “Het aanbod zal dus vooral afhangen van welke winkels meedoen. De ene keer zal het meer mannenkleding zijn, en de andere keer meer dames,” legt Constandt uit. Ze hoopt dat dit ervoor zorgt dat klanten regelmatig terugkomen om het nieuwe aanbod te bekijken.

Outlet Concept by Lou & Louis verkoopt kleding en schoenen voor dames, heren en kinderen. Voorbeelden van merken die op dit moment worden verkocht, zijn Patrizia Pepe, Essentiel, Pinko en Supertrash. De korting op de items varieert van 50 tot 80 procent ten opzichte van de originele retailprijs. Voor het verzenden van bestellingen werkt de e-tailer met DDP. Verzending binnen België kost 6 euro, en Nederlandse klanten moeten hiervoor 9 euro betalen.

outlet concept by lou & louis