• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Nieuwe ecologische boetiek in Nationalestraat in Antwerpen

Nieuwe ecologische boetiek in Nationalestraat in Antwerpen

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Na het faillissement van de ecologische mode- en accessoirezaak Today is a Good Day afgelopen mei krijgt de Nationalestraat in het centrum van Antwerpen een nieuwe duurzame winkel. Op 15 oktober aanstaande opent modewinkel F.A.A.M. er een filiaal, meldt de Gazet van Antwerpen.

De nieuwe winkel is gevestigd in het voormalige pand van Cora Kemperman, dat onlangs failliet ging. Onderneemsters en oprichters Froya Deryckere en Adinda de Raedt hadden met hun eigen duurzame modelabel Froy & Dind al een kleine winkel in de Wolstraat in Antwerpen en breiden nu uit met een groter filiaal.

Naast de collectie van Froy & Dind, zijn ook andere duurzame mode- en accessoiremerken verkrijgbaar bij F.A.A.M. Producten van onder meer Armed Angels, Hoodlamb, Veja, Kings of Indigo, Wunderwerk en Braintree worden verkocht bij de ecoboetiek. Daarnaast werken de onderneemsters aan een eigen herencollectie genaamd ‘Munoman’, die vanaf januari bij F.A.A.M. verkrijgbaar is.

Tegenover de nieuwe winkel is bovendien de nieuwe pop-up store van het modemerk So Antwerp van Liesbeth Peeters geopend. Het merk, dat voornamelijk verkrijgbaar is bij multibrandstores, had vijf jaar lang een eigen winkel in de Antwerpse Lombardenvest. Peeters opent regelmatig pop-up stores van het merk in Antwerpen en Knokke. In de Nationalestraat is de winkel tot en met 29 oktober geopend.

Beeld: Froy & Dind Facebook

f.a.a.m.
Froy & Dind