• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Nederlandse agent schoenenmerk Caprice breidt in 2016 uit naar België

Nederlandse agent schoenenmerk Caprice breidt in 2016 uit naar België

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Thom Westerkamp is al tien jaar verantwoordelijk voor de distrubtie van schoenenmerk Caprice in Nederland, en vanaf 1 januari 2016 breidt hij zijn werkzaamheden uit naar Vlaanderen. Dat meldt The Right Size.

“De vraag of ik ook als agent wilde optreden in Vlaanderen, kwam vanuit Caprice,” laat Westerkamp aan FashionUnited weten. “In Nederland heeft Caprice tussen de 275 en 300 verkooppunten, maar in België ligt dat aantal op ongeveer twintig verkooppunten.” Westerkamp wil het merk in de komende jaren dan ook verder uitbouwen in België, al heeft hij op dit moment nog geen concrete plannen in gedachten. “Ik ben pas net aangewezen als agent voor Vlaanderen, en wil dus eerst de bestaande klanten van Caprice zo goed mogelijk bedienen voordat ik het merk verder ga ontwikkelen,” stelt Westerkamp.

Caprice werd in 1990 opgericht en heeft inmiddels verkooppunten in meer dan dertig landen, waaronder België, Nederland en Groot-Brittannië. Het bedrijf is onderdeel van het Wortmann Concern, dat onder andere ook eigenaar is van schoenenmerken Tamaris en s. Oliver.

Caprice
S.Oliver
Tamaris