• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Morobé schoenen nu ook online te koop

Morobé schoenen nu ook online te koop

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Het Belgische schoenenmerk Morobé dat in juli van dit jaar werd gelanceerd, heeft vanaf nu ook een webshop. Dat bericht Elle op de website.

Op de website van het merk is de nieuwe herst/wintercollectie van dit jaar al te koop, maar oprichtster Virginie Morobé is van plan om dit in de toekomst aan te vullen met bijvoorbeeld stijltips en recepten. Naar eigen zeggen wordt de webshop op die manier vooral een inspiratieplatform. In een interview met Elle vertelde de ontwerpster dat ze droomt van een internationale doorbraak, en het opzetten van haar webshop lijkt hier goed bij te passen.

Morobé heeft op dit moment 31 verkooppunten in België, waaronder in Aalst, Antwerpen en Knokke. Ontwerpster Morobé is al twintig jaar werkzaam in de schoenenbranche, waar ze ervaring heeft opgedaan als verkoopster en later betrokken raakte bij het ontwerpen en stylen. Het merk verkoopt onder andere pumps, sneakers en laarsjes voor vrouwen. De prijzen van een paar schoenen variëren ongeveer van 215 euro tot 399,99 euro.

morobe