Moederbedrijf Tommy Hilfiger en Calvin Klein krijgt dc-ruimte in Venlo

Phillips-Van Heusen (PVH), het moederbedrijf van Tommy Hilfiger en Calvin Klein, gaat een ruimte huren op de Logistic Campus op Trade Port Noord in Venlo. De distributieruimte bedraagt zo’n 60.000 vierkante meter en bevindt zich in de campus die nu nog in aanbouw is. Dat meldt Logistiek.nl.

PVH wil meer in de komende jaren uitbreiden en dus is extra distributieruimte hard nodig. Ook zijn er plannen om het oude distributiecentrum in de omgeving van Venlo onder te brengen op de nieuwe locatie, zodat logistieke processen verbeterd kunnen worden. Zo heeft de nieuwe locatie een goede ligging ten opzichte van multimodale transportstromen en is er een korte afstand tot Europese knooppunten van grote pakketdiensten.

De oplevering van het collaborative warehouse, waar PVH een gedeelte van huurt, staat gepland voor april 2016. De realisering kost 80 miljoen euro en zal met een totale oppervlakte van 140.000 vierkante meter goed zijn voor 750 banen. In mei maakte Michael Kors ook al bekend een distributiecentrum te bouwen op dezelfde locatie .

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN