• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Modelabel Brooklyn opent winkel in Knokke met nieuw concept

Modelabel Brooklyn opent winkel in Knokke met nieuw concept

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Modewinkel Brooklyn opent de deuren van de vernieuwde winkel in Knokke. Het is de vierde West-Vlaamse familiale keten die een nieuw winkelconcept krijgt, aldus het persbericht. Gent, Oostende en Roeselare zijn al aan de beurt geweest, nu is het dus de beurt aan Knokke.

Het modemerk besloot, ondanks het coronavirus, verder te gaan met het nieuwe winkelconcept. Brooklyn Knokke is de vierde winkel die vernieuwd is en gaat op 26 maart 2021 weer open.

“De COVID-maatregelen deden ons nog meer beseffen hoezeer klanten de offline winkelervaring missen. Dat is waarom wij blijven geloven in echte winkels. We maken uitzonderlijke tijden door, waarin onze maatschappij op haar duurzaamheid en samenhang getest wordt. Het einde van de tunnel is niet meer zo lang. De lente is begonnen en we zijn klaar om de kwelling van 2020 snel te vergeten”, aldus eigenaar Ubbe Descamps in het persbericht.

Het nieuwe interieur is gebaseerd op het urban concept van de wijk (Brooklyn) en werd bedacht door Five AM designstudio (Brugge en Antwerpen). De liefde voor bruisende steden en de passie voor jeans resulteren in een kosmopolitische winkelbeleving in Knokke, luidt het persbericht. De dames- en herencollecties zijn naast elkaar gezet, met de broeken en jeans als focuspunt.

Ketens van Brooklyn die nog op een make-over wachten: Brugge, Kortrijk en Waregem. Wanneer deze winkels aan de beurt zijn voor een update, is nog niet bekend.

Beeld via Brooklyn

Brooklyn
nieuw concept