• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Modeketen Zeb opent drie winkels in Frankrijk in najaar 2024

Modeketen Zeb opent drie winkels in Frankrijk in najaar 2024

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Zeb-winkel in Schoten mét vintage corner, beeld via Zeb

Belgische modeketen Zeb zet komend najaar voet op Franse grond. De moderetailer gaat drie winkels openen, zo vertelt marketing directeur Erika Mees, volgens RetailDetail, en bevestigt een woordvoerder desgevraagd aan FashionUnited. Zeb markeert daarmee de tweede stap naar het buitenland.

In juni 2023 kwam Matthias Hindriks aan het roer te staan en maakte al grote groeiplannen voor Zeb bekend. Zo wil hij binnen drie jaar uitbreiden naar honderd Zeb-winkels. Nu staan er zo’n 81 winkels op de lijst. Het uitrollen van het Zeb-concept naar het buitenland is dan ook onvermijdelijk, zo schrijft RetailDetail.

De nieuwe CEO blijft inzetten op de fysieke retail. “Stel je voor dat je niet meer kan gaan winkelen en alles online zou moeten kopen? Dat zou verschrikkelijk zijn. Wij kiezen daarom resoluut voor de andere richting en blijven winkels openen. Uiteraard kijken we goed rondom ons om te zien waar de snel veranderende wereld naartoe gaat”, aldus Hindriks destijds. Zeb heeft op dit moment 81 winkels in België, waarvan 21 in Wallonië.

expansie
ZEB