• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Mayerline opent flagshipstore in Waasland Shopping Center

Mayerline opent flagshipstore in Waasland Shopping Center

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Na een flagshipstore in Leuven en concept stores in Sint-Truiden en Kortrijk heeft damesmerk Mayerline onlangs ook een flagshipstore geopend in Waasland Shopping Center.

De collecties van het Belgische merk kenmerken zich door het gebruik van hoogwaardige materialen met draagcomfort als uitgangspunt. In een persbericht meldt het bedrijf dat dit DNA terug te zien is in de uitwerking van het winkelconcept. Volgens het merk is gewerkt met kwalitatief hoogwaardige materialen van Belgische makelij en warme kleuren voor een hedendaagse look en feel.

Sinds 2017 zet Mayerline vol in op vernieuwing. Zo werd er een nieuwe CEO aangesteld met ervaring in het herlanceren van bedrijven, kreeg de collectie een meer eigentijdse look en werd de marketing naar eigen zeggen naar een hoger niveau getild. Ondertussen worden nu dus ook de winkels aangepakt. “We willen vooruit en de klanten moeten dat zien en voelen”, aldus de nieuwe CEO Mimi Lamote.

Momenteel heeft het Belgische merk 45 eigen boetieks en 14 corners in warenhuis Galeria Inno. Daarnaast wordt het merk verkocht in diverse multibrandstores.

Geschreven door: Natasja Admiraal

Beelden: Mayerline

Mayerline
Waasland Shopping Center