• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Marylène Madou lanceert verhuurservice via eigen website met Dressr

Marylène Madou lanceert verhuurservice via eigen website met Dressr

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Textielontwerper Marylène Madou, beeld via Speak Up Communications

Modelabel Marylène Madou slaat haar handen ineen met het verhuurplatform Dressr en integreert een verhuurservice in haar eigen website, zo maakt Marylène Madou dinsdag bekend in een persbericht.

Consumenten kunnen via de website direct zien welke maten en kleuren te huur zijn en een huurverzoek plaatsen. De gehuurde items worden met een inbegrepen ‘return-label’ en herbruikbare verpakking naar de consument gestuurd door Dressr.

“Door deze samenwerking kan ik klanten de kans bieden om op een duurzame manier mijn items te dragen, zonder dat het stuk aangekocht moet worden”, aldus de Belgische textielontwerper, Marylène Madou, in het persbericht. “Verhuur zelf uitvoeren - logistiek, wassen, reparatie - is erg complex. Dressr neemt al deze werkzaamheden uit onze handen. Met de nieuwe integratie kan ik mijn webshop met een paar klikken items te huur aanbieden en de rest gebeurt gewoon volledig automatisch.”

Het modelabel richt zich op het creëren van kledingstukken voor speciale gelegenheden, waarbij de nadruk ligt op individualiteit en ‘het delen van unieke momenten met vrienden en familie’.

Dressr
Marylène Madou