• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Les Soeurs opent permanente winkel in Antwerpen

Les Soeurs opent permanente winkel in Antwerpen

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Van pop-up store naar permanente winkel. Kledingzaak Les Soeurs vormt de tijdelijke vestiging aan de Wiegstraat in Antwerpen op 22 september om tot een vaste winkel. Dat schrijft de Gazet van Antwerpen.

Les Soeurs, een jong kleding- en accessoireslabel dat is opgericht door de drie Belgische zussen Clio, Kay en Julie Hendrickx, opende eind vorig jaar een eerste vaste vestiging in Hasselt na enkele pop-up stores te hebben gehad. Enkele maanden later kwam daar ook een winkel in Knokke bij.

De Antwerpse pop-up in het De Wilde Zee-district van de stad werd in de zomer van vorig jaar geopend. Niet alleen worden er kledingstukken en accessoires verkocht, maar ook verschillende interieurartikelen. Dat de winkel een vaste verkooplocatie wordt, past binnen de plannen van de ondernemers. De komende tijd willen ze in de Benelux tientallen winkels van Les Soeurs openen.

“Vroeger dachten we dat de toekomst louter online lag, maar de ervaring vandaag leert ons dat er enerzijds een duidelijk onderscheid te maken valt tussen de online en offline klant, maar dat er anderzijds ook een mooie kruisbestuiving is: meer en meer klanten kiezen ervoor om hun online order in één van onze winkelpunten op te halen,” stellen de zussen tegenover de krant. Naast de drie winkels beschikt Les Soeurs over een eigen webwinkel.

Beeld: Les Soeurs Facebook

Les Soeurs