• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Kijken: nieuw sportmodemerk RectoVerso strijkt tijdelijk neer in Antwerpen

Kijken: nieuw sportmodemerk RectoVerso strijkt tijdelijk neer in Antwerpen

Door Marjorie van Elven

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Het nieuwe Belgische sportmodemerk RectoVerso is vanaf vandaag te vinden in de Antwerpse Nationalestraat. Daar heeft RectoVerso een tijdelijke winkel tot en met 26 juni, waar de lente/zomer collectie 2019 te koop is.

RectoVerso is een nieuw damesmode merk, opgericht door Camille Liebaert, erfgenaam van familiebedrijf familiebedrijf Liebaert Textiles, dat sinds 1887 elastische banden en stoffen produceert voor de lingerie- en sportkledingmarkt, zo is te lezen op de website van het sportmerk.

Het premium label, dat naar eigen zeggen “le chic en le choc” wil combineren met vrouwelijke, verfijnde designs, is het resultaat van een samenwerking tussen Libaert Textiles en de Universiteit van Gent. Samen ontwerpen ze stoffen die blessures tegengaan. Het project heeft Camille Liebart geïnspireerd om een eigen athleisure- en sportmodemerk op de markt te brengen. “Door de juiste compressie op spieren kun je een gunstig effect creëren op de sportprestatie”, zegt Liebart in een interview met krant Knack Weekend.

Prijzen variëren van 90 euro tot 300 euro. Het merk is tevens verkrijgbaar via de webshop van RectoVerso.

Foto’s: RectoVerso

Camille Liebaert
Liebaert Textiles
Recto Verso